Sisustussuunnittelutoimisto | Paritalon alakerta, Vihti
15545
single,single-portfolio_page,postid-15545,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Paritalon alakerta, Vihti

Toteutus

Kevät 2015

Tietoja kohteesta

Kaksikerroksisen paritalon alakerta uudistettiin perheen toiveiden mukaisesti avarammaksi. Aikaisemmin hyvin valoton televisiohuone oli tunnelmaltaan hieman ankea. Huoneen rinnalla sijaitsi aiemmin pojan huone. Remontissa tilojen väliseinä poistettiin ja paikalle muurattiin puolikorkea seinäke, jonka taakse sijoitettiin nyt vanhempien makuuhuone. Valon esteetön kulku tilojen välillä muutti koko alakerran luonteen pimeästä sopukasta valoisaksi tilaksi. Pojan huone sisustettiin mukavin yksityiskohdin hieman jo varttuneempaan tyyliin.