Sisustussuunnittelutoimisto | Kodistamo
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Kodistamo

Olen Seija Killström, Kodistamon perustaja ja sisustussuunnittelija. Valmistuin artenomiksi sisustussuunnittelijalinjalta vuonna 2000. Vahva materiaalituntemukseni perustuu kolmen vuoden puualan opintoihin.

Seija
Seija Killström

15 vuoden aikana olen muuttanut yli 100 kodin, kesämökin, kahvilan, toimiston ja messuosaston sisustusilmeen. Lisäksi olen päivittänyt koteja myyntikuntoon ja stailannut uudiskohteita esittelyyn. Olen myös siirrättänyt satoja seiniä ja ohjeistanut sisustuksia uuteen suuntaan pienin ja suurin ratkaisuin.

Pienimmät toimeksiannot ovat olleet yhden huoneen suunnitelmia. Suurimmat olen toteuttanut tilajakosuunnitelmasta sisustuksen paikalleen asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Useaan kohteeseen olen myös itse suunnitellut kalusteita, jotka on teetetty ammattilaisilla mittojen mukaan.

Tunnetuin asuntomessukohteeni on vuoden 2006 kohde Espoossa. Se saavutti Paras sisustus -tittelin messuäänestyksessä.

Jokainen kohde haastaa minut toteuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Paras kiitos työstäni ovat tyytyväiset asiakkaat. Hienointa on saavuttaa asiakkaan näköinen ja hänen budjettinsa mukainen lopputulos, joka sisältää oivalluksia, jotka ilman minua olisivat jääneet toteutumatta.

NÄIN TYÖNI ETENEE
1. Ensimmäinen tutustumiskäynti kohteessa on veloitukseton.
2. Laadin kirjallisen tarjouksen, josta käyvät ilmi aikataulu, hinta ja työhön sisältyvät tehtävät.
3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen toteutan suunnitelmani laaditussa aikataulussa sopimuksen mukaisesti. Suunnitelma toteutetaan pohjakuvin mahdollisin etuprojektioin sisustussuunnittelukansioon materiaalinäytteineen.
4. Suunnitelman mukaisen sisustuksen toteutuksesta ja tuotehankinnoista vastaa yleensä asiakas itse. Erikseen sovittuna hankin tuotteet ja toimitan sekä asennan ne kohteeseen.
5. Uudistettu, kauniisti sisustettu kohde on valmis!.