Sisustussuunnittelutoimisto | Taidetta kotiin
15748
single,single-post,postid-15748,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Taidetta kotiin

viivi varesvuo

19 loka Taidetta kotiin

Sisustussuunnittelussa lähden aina liikkeelle asiakkaan toiveista. Kartoitan heidän tarpeensa ja haaveensa. Koetan saada palapelin kasaan ja löytää vielä sen tekijän tai yksityiskohdan, joka yllättää ja ihastuttaa. Inspiraation lähteenä voi olla jokin kangas, jota en saa mielestäni. Idea voi saada alkunsa tapetista, joka on jäänyt mieleni kätköihin. Tai matkalla kuvattu hotellin aula, joka saattaa heijastaa idean kotikohteeseeni. Kokoan työkseni siis kotien omaa aarrekarttaa.

Muutama viikko sitten bongasin Casuarinan fb-sivuilta Viivi Varesvuon ihanat taulut. Kyseinen näyttely oli tuolloin juuri viimeisiä päiviä avoinna. Kipitinpäs heti kurkkaamaan työt livenä.  Nämä eläinaiheet hurmasivat!

Nappasin näyttelystä mukaani taiteilijan kauniin esitteen. Sitä selaillessani olin löytänyt inspiraation suunnitteilla olevaan  kohteeseeni. Olohuoneeseen löytyi täydellinen taulu. Tyyli ja värit osuivat minuun heti ja ilokseni myös asiakkaaseeni.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti