Sisustussuunnittelutoimisto | Aamutreffit Anun kanssa
15711
single,single-post,postid-15711,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Aamutreffit Anun kanssa

IMG_8588

24 syys Aamutreffit Anun kanssa

Pentik on minulle läheinen yritys lapsuudestani saakka. Ihan pienenä ajelimme äitini kanssa Posiolle Anun keramiikkapajalle. Muistan yhden pienen hirsirakennuksen, jossa yritys silloin toimi. Lapsuuskodissani oli aina Pentikin astiat. Pöytään katettiin milloin Riekkoa, milloin Kevättä tai Talvea. Kasvoin niiden kanssa.

Muutama vuosi sitten hyppäsin juttukeikalle kohti Posiota. Kohtasin varauksettoman ja ihanan Anun. Hänen vieraanvaraisuutensa ja mielettömät herkut jättivät jäljen aistimuistiin. Sellaisen loppuelämän kestävän.

Tänään sain kunnian osallistua Pentikin uuden kirjan julkaisuun. Yhdessä me olemme Pentik -kirja yllättää. Kirjassa on hämmentävän vähän Pentikin tuotteita. Se on koostettu ihanista, lämminhenkisistä fiiliskuvista ja ruokaohjeista. Mukavat tarinat Pentikäisten perheestä ystävineen kantavat alusta loppuun. Tämän luettuaan jokainen haluaisi, että juuri hänen kummitätinsä olisi Anu Pentik.

PS) Vielä tänä syksynä Pentik julkaisee kattauskilpailun, johon minua pyydettiin mukaan. Pidän kyllä ääntä tästä ja kattauksestani. Sitten te saatte äänestää!

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti