Sisustussuunnittelutoimisto | Habitare
Vuoden 2015 Habitaren poiminnat.
Adea, Habitare, Kodistamo, Kitzen, Woodnotes, Maija Puoskari, Tuukka Tujula, Kannustalo,
15657
single,single-post,postid-15657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Habitaren poiminnat

sateenvarjot

16 syys Habitaren poiminnat

Tuoreen bloggarin olisi hyvä olla ajassa ja päivittää heti kaikkien tietoisuuteen messuvinkit. Nyt kuitenkin oli viime viikko niin hektinen, että ehdin vasta nyt. Jotain jännää on tulossa julkisuuteen piakkoin. Kerron kyllä tuonnenpana mikä vei aikani.

Viime viikon Habitare tarjosi taas pari messuhallia sisustusta. Häkellyttävä wow-elämys jäi kokematta. Vanha ja tunnettu huonekalutehdas Hakola oli kuitenkin onnistunut päivittämään ilmeensä onnistuneesti tähän päivään. Osasto oli raikas ja mallisto viehättävästi uusiutunut. Siitä peukutus heille!

Messujen ehdottomasti näyttävin osasto oli Kannustalojen yhteisosasto, jossa oli mukana ainakin Kitzen, Woodnotes ja Adea ja Asun-lehti. Tummanpuhuva osasto oli rakennettu pienen Lato-talon ympärille pihoineen. Kokonaisuus oli kerrassaan upea!

Nuorten suunnittelijoiden Block-osasto edusti myös messujen kiinnostavinta kategoriaa. Suosikkini siellä oli Maija Puoskarin ja Tuukka Tujulan kauniit ja muunneltavat pi-no pi-no astiat puukansineen.

Ai niin… Teemu Järven julisteita ja tauluja ei voi olla mainitsematta. Aikoinaan näin ensimmäisen Teemun työn Jenni Juurisen jutussa Deko-lehdessä. Ihastuin heti ja taas viime viikolla. Eläinaiheiset työt ovat toteutettu hienostuneella otteella. Vaneripinnalla Teemun työt saavat uudenlaisen ilmeen. Ihania!

Kävin vielä lauantaina vähän kiertelemässä messuilla. Mukana oli 11- vuotias tyttäreni. ”Äiti, ooksä nähny miten kivat vessat täällä on?”, kriittinen messukävijä tiedusteli. Vähän hymyilytti. Ne minä olin kuvannut jo edellisellä käynnillä. Aikas kivat huussitilat?!

 

ps. Pahoittelen tässä vaiheessa mikäli kuvien laatu on kehno. Tämä elämäni dokumentointi toistenkin nähtäväksi on hieman vielä harjoittelua, mutta hyvä tästä tulee, kun opin!

 

 

 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti