Sisustussuunnittelutoimisto | RIMAKAUHUA JA RAKKAUTTA
15626
single,single-post,postid-15626,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

RIMAKAUHUA JA RAKKAUTTA

PS. Valitsetko sinäkin kahvikupin fiiliksen mukaan?   Ystäväni osti minulle tämän suuren Koko-kupin syntymäpäivälahjaksi. Tämä on minulle erityisen tärkeä, kuten antajansakin.

08 syys RIMAKAUHUA JA RAKKAUTTA

Ensimmäisen blogipäivityksen kirjoittaminen aiheuttikin ennakoimatonta rimakauhua ja hämmennystä. Olin ryhtymässä kotisivujeni perustamisen myötä myös bloggariksi sen suuremmin asiaa ajattelematta. Nyt sitten nousi seinä vastaan. Tai ehkä pieni muuri. Se on matalampi ylittää.

Mitä minä kirjoittaisin näille sivuille, jotta se kiinnostaisi? Mitä annettavaa minulla voisi vielä olla tässä blogiviidakossa?

Miksi minä tähän ryhdyinkään? Ketä minä kalastelen verkkooni?

Oli aika keittää kahvit, aika tuhdit ja tummat ja vähän vielä pohtia asiaa…

Ryhdyin tähän silkasta hetken mielijohteesta ja rakkaudesta sisustukseen. Mutta en kadu. Nyt mennään!

Mielenkiintonne pyrin pitämään yllä hyvällä fiiliksellä. Avaan teille ovet niihin suunnittelukohteisiini, joiden asukkaat sen suovat. Tulen esittelemään kohteita ennen uudistusta sekä valmiiksi viimeisteltyinä. Pidän teidät ajan tasalla sisustuksen uutuustuotteista ja ilmiöistä. Vien teidät blogissani kivoihin tilaisuuksiin ja joskus pääsette mukanani myös syömään hyvin. Hyppää kyytiin! Annetaan myötätuulen kuljettaa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti